Λείανση Μπετόν

Διαθέτουμε μηχανήματα για αφαίρεση μπετόν χωρίς κομπρεσέρ, θόρυβο και σκόνη. Για καθάρισμα δαπέδων από χρώματα, παλιές μονώσεις ,εξογκώματα και οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

Η εταιρία μας πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και στο συγκεκριμένο τμήμα χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα για την Λείανση Μπετόν χωρίς σκόνη, με την σκούπα Husqvarna S36 . Το S 36 είναι ένας πολύ ισχυρός μονοφασικός απορροφητήρας σκόνης HEPA που ταιριάζει με τις μηχανές λείανσης Husqvarna PG 280, καθώς και μικρούς έως μεσαίου μεγέθους διαχωριστές, μύλους, βολές και φορητή ισχύ εργαλεία. Αυτός ο επαγγελματικός απορροφητής σκόνης έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί αυστηρές απαιτήσεις. Τρεις μεγάλοι κινητήρες κενού εμπορικής ποιότητας παρέχουν μεγάλη ισχύ. Εξοπλισμένο με τρία ανεξάρτητα ελεγμένα και πιστοποιημένα φίλτρα HEPA H13 και ένα τεράστιο προ-φίλτρο σε σχήμα κώνου με πάνω από 4,5 m² μέσων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ανώτερη συλλογή σκόνης, ακόμη και λεπτή λείανση και γύψο.Όταν πρόκειται για εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών που στιλβώνουν και λειαίνουν επιφάνειες από σκυρόδεμα ή αφαιρούν προηγούμενες επιστρώσεις, συχνά μιλάμε για μια εργασία που είναι δύσκολη, επίπονη και χρονοβόρα.

Το τεχνικό γραφείο Ξυπολιάς με πλήρη γκάμα εργαλείων προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιο βαθμό φινιρίσματος κι αν επιθυμείτε. Σας παρέχει διαφορετικούς τύπους εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί για χρήση με τα περισσότερα υλικά. Από τα σκληρότερα έως τα πλέον πορώδη δάπεδα από σκυρόδεμα, καλύπτοντας τις απαιτήσεις για ταχύτητα κοπής και φινίρισμα επιφανειών.

Scroll to Top
Scroll to Top